Kennismaken

Van Dieren Installatiebedrijf bestaat sinds 2010. Voor eigenaar Arie van Dieren was dat het juiste moment om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Op 15-jarige leeftijd zette hij als leerling in 1998 zijn eerste stappen in de wereld van de installatietechniek. Met inmiddels ruim 25-jaar ervaring beschikt Arie over een brede kennis en enorme vakkundigheid.

Zakelijke en particuliere opdrachtgevers

In de afgelopen decennia heeft Van Dieren Installatietechniek een brede klantenkring opgebouwd met o.a. aannemersbedrijven en particuliere opdrachtgevers. In de regio, met een straal van ca. 40 km rondom Meerkerk, worden nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten voorzien van complete W-installaties.

Kenmerkend

Kenmerkend voor Van Dieren Installatiebedrijf zijn de korte (communicatie)lijnen, een persoonlijke benadering en advies, flexibiliteit, het nog echte traditionele vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en ‘last but not least’ – tevreden klanten.

Duurzaam en toekomstgericht

Van Dieren Installatiebedrijf werkt met toekomstbestendige en duurzame oplossingen. Een deskundig advies afgestemd op de gebruikerswensen de opdrachtgever is een vanzelfsprekendheid. Ook na de ingebruikname van de installatie kunnen klanten op Van Dieren blijven rekenen voor service en onderhoud.

Een persoonlijke kennismaking

Wilt u persoonlijk kennismaken en uw installatiewerkzaamheden bespreken? Neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch (0347 341103) of door het contactformulier in te vullen.